Boerenontbijtservice

's Morgens een heerlijk boerenontbijt geserveerd in uw eigen huisje.
Diverse soorten broodjes, diverse soorten beleg, een gekookt eitje, koffie, thee, Vruchtensap.

Volwassenen € 15,- p.p.
Kinderen t/m 12 jaar  € 7,50
Kinderen t/m 3 jaar gratis

 

Huifkartocht vanaf uw huisje

Vanaf uw eigen huisje opgehaald worden met paard en wagen. ( www.huifwagentochten.com ) Er zijn diverse route's uitgezet door bossen en natuurgebieden en kasteel Slangenburg. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken met een wandeling door de slangenburge bossen.

 

Ballonvaren vanaf uw eigen huisje

Ballonvaren, een unieke ervaring !
U kunt met 4-5 personen vanaf uw eigen woning een vaart maken met een luchtballon. www.appelenpeerballonvaarten.nl

Kano en steptochten arrangement

Er zijn verschillende kanotochten te maken over de Oude IJssel. Zo is er onder ander een minitocht of avondtocht te maken of zelfs een pannekoekentocht, met daarna heerlijk pannekoeken eten op het www.pannenkoekschipdoetinchem.nl Ook kan men een kanotocht maken gecombineerd met een steptocht. Kijk voor meer informatie even op de website van www.jawieg.nl

 

Boerenhooiwagen picknick arrangement

U stapt bij de boerderij op een authentieke boerenhooiwagen. Boer Herbert zal u met de tractor en boerenhooiwagen naar het weiland brengen waar de koeien grazen. Tussen de koeien kunt u ontbijten/brunchen en genieten van het vrije gevoel dat u zult ervaren.

Boerenpicknick: Volwassenen € 30,- p.p, Kinderen vanaf 4 jaar € 15,- p.p Kinderen onder 4 jaar gratis. ( duur is ongeveer 2 uur / of in overleg)

 

Koeknuffelen

Koeknuffelen basis: ( duur is ongeveer 2 uur )  Uitleg en informatie over boerderij met koffie/thee/melk en iets lekkers, daarna koeknuffelen.

Kinderen van 0-4 jaar gratis - kinderen van 4-12 jaar  € 10,- - volwassenen  € 40,-   Bij de prijs inbegrepen huur van overall en laarzen.

Koeknuffelen de luxe ( duur ongeveer 2 1/2 uur ) Uitleg en informatie over boerderij met koffie/thee/melk en iets lekkers, daarna koeknuffelen in het weiland. U wordt daar naar toe gebracht in een ouderwetse nostalgische boerenwagen. Inclusief boerenlunch.

Kinderen van  0-4 jaar is gratis - kinderen van 4-12 jaar  € 20,- volwassenen  € 50,- Bij de prijs inbegrepen huur van overall en laarzen.

Bij boeking bij weidebosch 50% korting!