Arrangementen

Arrangementen

Boerenontbijtservice

Boerenontbijt bij Weidebosch Wellness

’s Morgens een heerlijk boerenontbijt geserveerd in uw eigen huisje: een mooi begin van de dag! U heeft de keuze uit diverse soorten broodjes, diverse soorten beleg, een gekookt eitje, koffie, thee, vruchtensap en melk van eigen koeien.

Volwassenen: € 15,- per persoon.
Kinderen t/m twaalf jaar: € 7,50.
Kinderen t/m drie jaar: gratis.

Huifkartocht vanaf uw huisje

Bij dit arrangement worden u en uw gasten met paard en wagen vanaf uw eigen huisje opgehaald (Heidenhoek Huifwagentochten). Er zijn diverse routes uitgezet door bossen en natuurgebieden en langs kasteel Slangenburg. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken door de Slangenburgse en Kruisbergse bossen.

Ballonvaren vanaf uw eigen huisje

Ballonvaren, een ervaring die u niet snel zult vergeten! U kunt met vier à vijf personen vanaf uw eigen woning een bijzondere tocht maken met een luchtballon. Vanuit de lucht heeft u een prachtig uitzicht over de Achterhoek (www.appelenpeerballonvaarten.nl).

Kano- en steptochtenarrangement

Er zijn verschillende kanotochten te maken over de Oude IJssel. Zo is er onder andere een minitocht of avondtocht te maken. Of kies voor de pannenkoekentocht, waarbij iedereen na afloop heerlijk pannenkoeken kan eten op het (www.pannenkoekschipdoetinchem.nl). Ook kan men een kanotocht combineren met een steptocht. Kijk voor alle details op de website (www.olde-iessel.nl).

Picknickarrangement met boerenhooiwagen

U stapt bij de boerderij op een authentieke boerenhooiwagen. Boer Herbert zal u met de tractor en boerenhooiwagen naar het weiland brengen, waar de koeien grazen. Tussen de koeien kunt u ontbijten of brunchen en genieten van het vrije gevoel van de landelijke omgeving. Dit arrangement duurt ongeveer twee uur, maar hier kan over overlegd worden.

Volwassenen: € 40,- per persoon.
Kinderen vanaf vier jaar: € 15,- per persoon.
Kinderen onder vier jaar: gratis.

Koeknuffelarrangementen

Koeknuffelen Basis: Duur is ongeveer twee uur. Eerst krijgt iedereen uitleg en informatie over de boerderij met koffie, thee of melk met iets lekkers. Vervolgens mag iedereen met de koeien knuffelen. Een leuke ervaring, helemaal voor kinderen!

Kinderen van nul tot vier jaar: gratis.
Kinderen van vier tot twaalf jaar: € 15,-.
Volwassenen: € 40,-.

De huur van het overall en de laarzen zit bij de prijs inbegrepen.

Koeien knuffelen.Koeknuffelen De luxe: Duur is ongeveer tweeënhalf uur. Eerst krijgt iedereen uitleg en informatie over de boerderij met koffie, thee of melk met iets lekkers. Daarna kan het koeknuffelen beginnen! Voor kinderen is het helemaal leuk om hen zo vertrouwd te maken met deze lieve dieren. Met een echte, ouderwetse boerenwagen wordt iedereen naar de koeien in de wei gebracht.

Kinderen van nul tot vier jaar: gratis.
Kinderen van vier tot twaalf jaar: € 25,-.
Volwassenen: € 60,-.

De huur van het overall en de laarzen zit bij de prijs inbegrepen. Ook de boerenlunch is inclusief.

Bij boeking bij Weidebosch krijgt u maar liefst 50% korting op koeknuffelen Basis!

Wandel en fietsroutes

Er zijn diverse mooie wandel en fietsroute’s. Kappert fietsverhuur vindt u midden in het centrum van Zelhem en verhuurd diverse (elektrische) (kinder) fietsen. www.kappertfietsen.nl

Oppasservice

Oppas nodig voor de kinderen? Dit is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.