Over Weidebosch

Over Weidebosch

Weidebosch Wellness Vakantiewoningen is gelegen in de bosrijke Achterhoek, tussen Doetinchem en Zelhem, waar tal van prachtige boswandelingen te maken zijn. De belangrijkste eigenschappen van deze vakantielocatie zijn rust, privacy en wellness.

In de vier vakantiehuisjes van Weidebosch – met de namen Jasmijn en Lavendel (beiden gebouwd in 2011) en Korenbloem en Klaproos (gebouwd in 2005) – zijn allemaal voorzien van de nodige ontspannende elementen. Geniet van de lommerrijke omgeving vanuit uw eigen jacuzzi of kom tot rust in uw privésauna. In alle privacy kunt u genieten van mooie, landelijke uitzichten.

De huisjes zijn ingericht op het verblijf van zes personen, ongeacht leeftijd. Aangezien wij veel waarde hechten aan een rustgevende vakantie voor alle gasten, zijn de huisjes niet beschikbaar voor jongerenvakanties. Ook zijn huisdieren niet toegestaan. Weidebosch heeft gratis wifi voor alle gasten!

Op de Binnenplaats zijn veel vermakelijke voorzieningen voor jong en oud. Denk hierbij aan een tafeltennistafel, een grote trampoline, een voetbaltafel, een zandbak, diverse speeltuintoestellen. Ook mag iedereen gebruik maken van, de skelter, de traptractor en meerdere fietsjes.

Eén van de leukste elementen van Weidebosch is de dierenboerderij. Hier grazen schapen, koeien, (pasgeboren) kalfjes, die iedereen mag aaien. Ook hebben wij een varken met biggetjes, lieve konijntjes, katten en kippen.

Wij heten u van harte welkom in een van de luxueuze en sfeervolle vakantiehuisjes. Voor alle vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Graag tot ziens,

Herbert en Jolanda.