Wellness

Wellness

Weidebosch Vakantiewoningen biedt u veel Wellness, waaronder:

Buitenjaccuzzi ( Huisje Klaproos, Lavendel en Jasmijn ) Huisje Korenbloem heeft geen buitenjacuzzi.
Deze staat alle jaargetijden van het jaar 24 uur per dag tot uw beschikking en is een unieke beleving wanneer u maar wilt. De jacuzzi wordt iedere keer met vers schoon water gevuld tot maximaal 40 graden. In de ochtend genieten van de opkomende zon en ’s avonds in de verlichte jacuzzi kijken naar de sterren aan de hemel in bruisend en masserend water. Verkoelend in de zomer en verwarmend in de winter. Het is een weldaad voor uw hele lichaam, rug en schouders door de hydromassage stralen. Heerlijk genieten van de rust, vogels die fluiten en het fantastische wijdse landelijke uitzicht. Huisje “Klaproos” heeft een jacuzzi met 2 ligplaatsen en 4 zitplaatsen. Huisje “Lavendel” heeft een jacuzzi met 2 ligplaaten en 4 zitplaatsen. Huisje “Jasmijn” heeft een jacuzzi met 1 ligplaats (extra massage) en 5 zitplaatsen. De jacuzzi staat in uw eigen tuin geheel privé.

Buitenjacuzzie met uitzicht op onze dieren in de weide

Een echte aanrader:
– Het buitengevoel ( beleving ) of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt.
– Af en toe komt er een schaapje of pony voorbij gelopen.
– Heerlijk warm water tot maximaal 40 graden. ( vers gevuld.)
– 24 uur per dag tot uw beschikking. (’s avonds is de jacuzzi verlicht.)
– Heerlijk ontspannend d.m.v hydromassage stralen.
– Vanuit uw eigen terras zo de jacuzzi in, alles geheel privé.
– De huisjes Klaproos, Lavendel en Jasmijn zijn voorzien van deze jacuzzi.

Sauna/Turks stoombad
Wat doet een sauna stoombad: De invloed van het stoom en warmte op de huid zet de poriën open waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid reinigd, het stimuleert de doorbloeding van de huid en verbetert de functie van hart en bloedvaten. Het verschil tussen een sauna en een turks stoombad is dat er bij een turksstoombad een temperatuur rond de 45 graden is en een luchtvochtigheid van 80%-100%, bij een sauna is de temperatuur hoog 60-90 graden en de vochtigheid laag. Het is gezond en ontspannend.

Onze sauna
– Het is een Finse sauna (temperatuur is maximaal 90 graden) bij infrarood maar tot maximaal 60 graden.
– Als extra heeft deze sauna een sterrenhemel (kleurenterapie)Dit is van toepassing op huisje Korenbloem en Klaproos.
– Te gebruiken als traditionele sauna of als Turks stoombad (opgiet van water op de oven en geurtje)
– De sauna heeft 2 ligbanken en biedt plaats voor 5 á 6 personen.

Whirlpool/bubbelbad

Heerlijk baden in uw eigen whirlpool. De ontspannende effecten van een whirlpool maken dat u zich na een bruisend massage bad ( heerlijk gevuld met lekker ruikende badschuim of badolie ) weer helemaal herboren voelt. Krachtige waterstralen masseren uw lichaam en verwennen uw huid in uw bruisbad en zorgen tevens voor het sterker en soepelder maken van uw spieren. Maak van uw badkamer een privé whirlpool met uw eigen lounge bruisbad voor optimaal relaxen. Geurkaarsjes en een lekker glas erbij en lichaam en geest komen weer helemaal in balans.
Een bubbelbad is ook leuk voor kinderen.

Vanuit je eigen sauna kijkend naar de kinderen die in het bubbelbad spelen.

Stoomdouche
Stoom heeft een helende en ontspannende werking voor lichaam en geest. Pulserende waterstralen ( de jets ) zorgen ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en spieren los en soepel gemaakt worden. Heerlijk dus na een drukke dag of gewoon om eens lekker te ontspannen. Ook zorgt een stoomdouche voor veel verlichting als je pijnlijke botten of gewrichten hebt. Bij verkoudheid maakt stoom je luchtwegen weer open, zodat je makkelijker kunt ademen. Heerlijk stomen en douchen tegelijk.

Huisje Korenbloem en huisje Klaproos hebben een 1 persoonsstoomcabine.

Huisje Lavendel en huisje Jasmijn hebben een 2 persoonsstoomcabine.